خروج 50 درصد فست فودی های اصفهان از چرخه رقابت

به گزارش وبلاگ تاوافی، رئیس اتحادیه فست فود فروشان اصفهان گفت: به علت افزایش قیمت مواد غذایی استقبال مردم از خرید فست فود کاهش یافته است.

خروج 50 درصد فست فودی های اصفهان از چرخه رقابت

مرتضی اساسی گفت: اقلام غذایی با افزایش دو برابری قیمت روبه رو بوده و مردم توان خرید ندارند.

او شرح داد: پیش از این فلافل که از مقرون به صرفه ترین فست فود ها محسوب می شد از 10 تا 12 هزار تومان فروخته می شد اما الان قیمت آن به 24 هزار تومان رسیده و البته بر اساس مواد مورد استفاده با قیمت های بالاتر هم عرضه می گردد که با این شرایط از تعداد فست فود خور ها کاسته شده است.

رئیس اتحادیه فست فود فروشان اصفهان اضافه نمود: درصورتی که قیمت فست فود نسبت به شهر هایی مانند تهران، کمترو کیفیت هم بهتر است.

به گفته اساسی، باوجود رکودی که در این صنف حاکم شده، هرچه می گذرد بر انصرافی ها بیشتر اضافه نموده می گردد و تعداد بیشتری تصمیم به تعطیلی می گیرند به طوری که دریک سال اخیر، حدود 50 درصد فعالان اصفهان، تعطیل نموده اند.

او توضیح داد: البته در برابر به همان نسبت هم مجوز اشتغال در این حرفه صادر می گردد که اغلب به علت ناآگاهی با مسائل زیادی روبه رو می شوند.

منبع:ایمنا

وبلاگ تاوافی اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "خروج 50 درصد فست فودی های اصفهان از چرخه رقابت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خروج 50 درصد فست فودی های اصفهان از چرخه رقابت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید