رتبه برتر مازندران در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی، کشت مکانیزه 130 هزار هکتاری برنج

به گزارش وبلاگ تاوافی، خبرگزاری خبرنگاران- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: مازندران در سه سال اخیر در جذب تسهیلات بانک کشاورزی رتبه اول تا سوم کشور را داشت که توانسته بیشترین پرداختی را به متقاضیان بخش کشاورزی و سرمایه گذاران داشته باشد .

رتبه برتر مازندران در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی، کشت مکانیزه 130 هزار هکتاری برنج

به گزارش خبرنگاروبلاگ تاوافیدفترمازندران درساری، عزیزاله شهیدی فر در جلسه شورای هماهنگی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه محصولات کشاورزی مازندران از تنوع بالایی برخوردار است و تولیدات استان به گونه ای است که مازاد بر احتیاج مصرف استان است و 90 درصد برنج، مرکبات و محصولات شیلاتی به سایر استان ها و حتی خارج از کشور صادر می گردد، گفت: با توجه به اقلیم مناسب در مازندران باید این استان را متفاوت از سایر استان ها دید.

وی ادامه داد: علی رغم تمام مسائل و تنگناهای اقتصادی که در کشور وجود داشت اما زیرساخت های خوبی در بخش کشاورزی بوجود آمد و در این راستا راه اندازی پایانه های صادراتی می تواند فرصت خوبی برای تولیدات محصولات کشاورزی استان و صادرات آن باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه نمود: سالانه 5 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت از سوی بانک کشاورزی در اختیار صنایع مختلف و تولیدات کشاورزی استان نهاده شد تا بتوان تحولاتی در بخش کشاورزی ایجاد کرد.

شهیدی فر اظهار کرد: مازندران در سه سال اخیر در جذب تسهیلات بانک کشاورزی رتبه اول تا سوم کشور را داشت که توانسته بیشترین پرداختی را به متقاضیان بخش کشاورزی و سرمایه گذاران داشته باشد.

وی اعلام کرد: تا به امروز 100 هزار هکتار از شالیزارهای مازندران به صورت مکانیزه کشت شد که سال جاری به 130 هزار هکتار افزایش پیدا خواهد نمود.

منبع: خبرگزاری آریا

به "رتبه برتر مازندران در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی، کشت مکانیزه 130 هزار هکتاری برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رتبه برتر مازندران در پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی، کشت مکانیزه 130 هزار هکتاری برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید