رتبه سی ام استان کرمان در شاخص ملی محیط کسب وکار مورد تردید است

به گزارش وبلاگ تاوافی، رئیس اتاق کرمان گفت: عده ای معتقدند با توجه به همه کوشش ها و فعالیت هایی که در استان کرمان انجام می گردد رتبه سی ام کرمان در پایش محیط کسب وکار کشور، مورد تردید است و جایگاه بهتری را داراست.

رتبه سی ام استان کرمان در شاخص ملی محیط کسب وکار مورد تردید است

سیدمهدی طبیب زاده در نشست آنالیز چگونگی پایش محیط کسب وکار کرمان، اضافه کرد: شاخص های فضای کسب وکار در استان مورد توجه واقع شده و در بهبود این فضا اقدامات خوبی اجرا شده اما جایگاه فعلی استان دور از انتظار و برنامه های اجرا شده است.

در ادامه این نشست استاندار کرمان گفت: اتاق کرمان از نظر بسیاری از روینمودها و شاخص ها، اتاق اول کشور است و در استان های دیگر به مسائل بنیادی با جزئیات و دقت اتاق کرمان پرداخته نمی گردد.

علی زینی وند اضافه کرد: در یک سال گذشته موارد مهمی در اتاق کرمان فراوری و به رویکرد تبدیل شده و تأثیر خود را در کشور گذاشته که از اتاق کرمان تشکر می کنیم.

وی در رابطه با جایگاه محیط کسب وکار کرمان توضیح داد: باید ببینیم چه اتفاقی افتاده که رتبه کسب وکار استان کرمان از رتبه هفدهم در سال 98 به رتبه 29 در سال 99 رسید و به یک باره سقوط کرد.

زینی وند، با تأکید بر انجام همه کوشش ها برای رفع موانع فراوری، اظهار کرد: در حال حاضر در ستاد تسهیل و رفع موانع فراوری همه موارد آنالیز و حل شده و حتی در پروژه های بزرگ مانند ایجاد شهرک انرژی خورشیدی، مشکل زمین را با تحویل موقت رفع نموده ایم.

استاندار کرمان ادامه داد: رتبه نامناسب فضای کسب وکار استان پتکی بر سر استان شده درحالی که دو برابر اعتبارات عمرانی، پروژه آماده اجرا تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه به پایش محیط کسب وکار و رتبه کرمان معترض هستیم، گفت: کرمان با ظرفیت های بسیار بزرگ در حوزه های مختلف نباید چنین رتبه ای را داشته باشد.

زینی وند اضافه کرد: در طرح پایش محیط کسب وکار در خصوص نمونه گیری ها، محل استقرار واحدهای صنعتی و ترکیب فعالیت های اجرا شده در حوزه های صنعت و معدن، خدمات و کشاورزی ایراداتی وارد است.

در ادامه مدیر مرکز آمار و اطلاعات مالی و پایش اصل 44 اتاق ایران گفت: استان های کمی در پایش محیط کسب وکار فعال هستند اما اتاق کرمان طرح پایش محیط کسب وکار را با جدیت دنبال و همه جوانب را آنالیز می نماید.

محمدرضا دوست محمدی اعلام کرد: پایش محیط کسب وکار زمانی که کرمان رتبه هفدهم را داشته با اکنون که کرمان رتبه سی ام را دارد یکسان بوده و باید ببینیم چه اتفاقی افتاده که این جایگاه سقوط نموده است.

وی توضیح داد: مشارکت در پاسخگویی پرسشنامه ها و نظرسنجی ها برای پایش محیط کسب وکار در استان بسیار پایین است و همین موضوع ما را دچار مشکل نموده است.

وی ادامه داد: طرح فعلی پایش محیط کسب وکار اشکالاتی دارد که باید همه جوانب برای اصلاح آن آنالیز گردد.

منبع: اتاق بازرگانی ایران

به "رتبه سی ام استان کرمان در شاخص ملی محیط کسب وکار مورد تردید است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رتبه سی ام استان کرمان در شاخص ملی محیط کسب وکار مورد تردید است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید