8 ویژگی افراد مبتلا به افسردگی پنهان

به گزارش وبلاگ تاوافی، اگرچه درک عمومی از افسردگی در طول سال های اخیر تغییر پیدا نموده اما همچنان به صورت مکرر باورهای اشتباهی درباره افسردگی و نشانه های آن مشاهده می گردد. به علت ادامه ی باورهای منفی، نمی توانیم تشخیص دهیم که افراد در زندگی خود در حال دست و پنجه نرم کردن با این بیماری هستند. حتی افسردگی بسیاری از افراد به علت باورهای اشتباه درباره بروز آن تشخیص داده نمی گردد. نتیجه این امر این است که بسیاری از افراد افسردگی پنهان از خودشان یا از دیگران دارند.

8 ویژگی افراد مبتلا به افسردگی پنهان

بنابراین باید این فرضیه اشتباه که همواره نشانه های افسردگی به وضوح قابل رویت هستند را کنار بگذاریم و درک بهتری برای یاری به افراد مبتلا به این بیماری پیدا کنیم. در ادامه این مطلب از وبلاگ تاوافی مگ چند نشانه از افرادی که مبتلا به افسردگی پنهان هستند را آنالیز نموده ایم.

1. افراد مبتلا به افسردگی پنهان، به نظر نمی رسد که افسرده باشند

به علت وجود کلیشه های رسانه ای و فرهنگی، بسیاری از ما فرضیاتی درباره چگونگی رفتار و نشانه های فرد مبتلا به افسردگی داریم. ما فرض می کنیم که فرد مبتلا به افسردگی از اتاقش خارج نمی گردد، استایل لباس پوشیدن خوبی ندارد و همواره بیچاره و درمانده به نظر می رسد. اما افراد مبتلا به افسردگی اینگونه نیستند.

البته همه افراد با هم فرق دارند و نشانه ها و توانایی کنار آمدن با افسردگی در افراد مختلف هم با هم فرق دارد. بسیاری از افراد می توانند با حفظ ظاهر خوب از خودشان محافظت نمایند اما به هیچ وجه مقدار رنجی که تحمل می نمایند به علت انجام این کار کمتر نیست. بعلاوه کسانی که امکان حفظ ظاهر ندارند هم به هیچ وجه ضعیف تر نیستند.

2. آن ها اغلب خسته هستند یا در مود اینکه خسته هستند مورد انتقاد قرار می گیرند

یکی از عوارض جانبی شایع افسردگی خستگی مداوم است. همه افراد مبتلا به افسردگی با این مساله دست و پنجه نرم نمی نمایند اما خستگی همیشگی بسیار رایج است.

خستگی اغلب یکی از سخت ترین عوارض جانبی افسردگی برای مقابله کردن است. اگرچه در صورتی که فردی با اختلال افسردگی تشخیص داده نشده زندگی کند علت خستگی اش می تواند پیچیده باشد. آن ها ممکن است هر شب خواب زیادی داشته باشند و همچنان صبح ها با خستگی از خواب بیدار شوند.

در شرایط بدتر ممکن است خودشان را به علت اینکه باور دارند تنبلی یا سایر خطاهای شخصی باعث افت انرژی شان شده است سرزنش نمایند. این بعلاوه نشانه ای است که برای افرادی که افسردگیشان تشخیص داده شده است و کوشش می نمایند آن را از سایر افراد پنهان نمایند بسیار سخت است و اغلب روی کار و روابط شخصیشان هم تاثیر می گذارد.

3. آن ها به شکل غیر طبیعی زود رنج می شوند

رفتار شخص افسرده ممکن است به عنوان مالیخولیا تعبیر گردد حتی اگر احساس واقعی آن ها هم به این صورت نباشد. زودرنجی یکی از نشانه های رایج در افراد مبتلا به افسردگی است. این موضوع باید قابل درک باشد زیرا افسردگی یک مشکل سلامتی است که قابل تماشا یا ارزیابی دقیق نیست و همین مساله مقابله با آن را سخت می سازد.

کار مداوم و زیاد برای همگام کردن همه جنبه های زندگی هنگام رویارویی با افسردگی هم انرژی فرد را گرفته و فضای کمی برای صبر و درک باقی می گذارد. اگر فردی که می شناسید متوجه گردد که دچار افسردگی بالینی شده و این موضوع را با شما در میان بگذارد در صورتی که رفتار قبلی اش با باورهای اشتباه رایج درباره افسردگی مانند خجالتی و ساکت بودن فرد افسرده مطابقت نداشته باشد ممکن است شما را دچار سردرگمی نماید. اگر متوجه شدید که این افراد زود عصبانی می شوند و زود رنج شده اند به علت عوارض جانبی افسردگی است.

4. پاسخ دادن به محبت و نگرانی برایشان سخت است

باور اشتباه اصلی درباره افسردگی این است که افسردگی به معنای داشتن احساس غم و ناراحتی است. اما افسردگی بیشتر به معنای داشتن احساس خاصی یا فقط بروز احساسات نیست و به فرد بستگی دارد اما بعضی افراد مبتلا به افسردگی احساس بی حسی و چیزی نزدیک به احساس ناراحتی یا زودرنجی را گزارش نموده اند. به علت این موضوع پاسخ مناسب به حرکات یا کلمات مهربانی برایشان سخت است یا درباره آن ممکن است فکر ننمایند. آن ها ممکن است حتی به علتی غیرمنطقی از شما ناراحت شوند زیرا پردازش و پاسخ به رفتارهای مهربانانه و محبت آمیز برای مغزشان بسیار سخت است.

5. آن ها ممکن است به صورت مکرر انجام فعالیت هایی که پیش از این دوست داشتند را متوقف نمایند

عدم علاقه به انجام فعلیت ها در طول مدت زمان طولانی می تواند نشانه ای از افسردگی باشد. افسردگی هم انرژی جسمی و هم انرژی ذهنی را تخلیه می نماید بنابراین لذت بدن از بسیاری از چیزها سخت می گردد. فعالیت هایی که پیش از این مورد علاقه بودند می توانند به صورت کلی جذابیت خود را از دست دهند زیرا افسردگی اغلب لذت بردن یا داشتن احساس رضایت را از بین می برد. در صورتی که هیچ علت دیگری برای توصیف کاهش علاقه خود ندارید به احتمال زیاد دچار افسردگی بالینی شده اید.

6. آن ها ممکن است عادت های غیرطبیعی غذا خوردن پیدا نمایند

عادت های غیرطبیعی غذا خوردن به صورت کلی به دو علت ایجاد می شوند: به عنوان روشی برای مقابله یا به عنوان اثر جانبی مراقبت نکردن از خود. کم خوردن یا زیاد خوردن نشانه های رایج افسردگی هستند. پرخوری اغلب باعث شرمندهی می گردد. هنگامی که غذا یکی از منابع لذت است فرد قادر خواهد بود بیش از میزان غذا بخورد.

هنگامی که فرد افسرده خیلی کم غذا می خورد اغلب به این علت است که افسردگی روی اشتهای آن ها تاثیر گذاشته و میل به خوردن را در آن ها از بین برده است. علاوه براین این موضوع بعلاوه می تواند به علت احتیاج ناخودآگاه برای کنترل بعضی چیزها باشد زیرا آن ها نمی توانند افسردگیشان را کنترل نمایند. در صورتی که در خصوص فردی که اختلال یا عادت اشتباه خوردن دارد افسردگی تشخیص داده نشده باشد افراد فکر می نمایند عادت های اشتباه خوردنشان به علت خطای شخصی است و آن ها را قضاوت نموده و موجب ایجاد احساس بد در آن ها می شوند.

7. آن ها ممکن است چیزهای بیشتری از شما بخواهند

فرد افسرده نمی تواند مانند فردی که از نظر روانی سالم است عمل و رفتار کند. بعضی کارها را نمی توانند مانند قبل یا به هیچ وجه انجام دهند. آزار دادن یا شرمنده کردن آن ها به علت این موضوع نه تنها یاری نماینده نیست بلکه آن ها را آزار می دهد. در صورتی که آن ها افسردگی شان را مخفی نگه داشته باشند مقابله با عصبانیت دیگران برایشان بسیار سختتر خواهد بود زیرا نمی توانند مانند افراد سالم عمل نمایند. به همین علت بهتر است همواره درک درستی از افرادی که در زندگیتان هستند داشته باشید.

8. آن ها می توانند روزهای بد و روزهای خوب داشته باشند

افسردگی می تواند بالا و پایین داشته باشد. در صورتی که فردی افسردگی تشخیص داده نشده یا افسردگی پنهان داشته باشد بسته به اینکه افسردگی ثابت داشته باشد یا نه ممکن است اینگونه به نظر برسد که دچار نوسانات خلقی می گردد.

در صورتی که افسردگی تشخیص داده نشده باشد تغییرات خلقی بدون علت به نظر می رسند. در صورتی که بدانید فرد دچار افسردگی است ممکن است به صورت اشتباه باور کنید که به صورت همیشگی خوب هستند چون این چند روز احساس خوبی دارند. در حالی که همواره این موضوع خوب است که امروز فرد بهتر از دیروزش باشد اما همواره باید به آن ها اجازه دهید به شما بگویند چه زمانی برای چه کاری آماده است. فرض اینکه آن ها به صورت کامل انرژی خود را بازیابی نموده اند و اجبار سریع آن ها به انجام بعضی کارها می تواند باعث خستگی بیش از حدشان گردد.

این مطلب فقط جنبه آموزش و اطلاع رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه های این مطلب حتما با یک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه برطرف مسؤولیت وبلاگ تاوافی مگ را بخوانید.

منبع: Lifehack

منبع: دیجیکالا مگ

به "8 ویژگی افراد مبتلا به افسردگی پنهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 ویژگی افراد مبتلا به افسردگی پنهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید