خبرنگاران 885 طرح دهه فجر در خراسان شمالی افتتاح می گردد

به گزارش وبلاگ تاوافی، بجنورد- خبرنگاران- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: 885 طرح و پروژه با 59 هزار میلیارد ریال اعتبار همزمان با ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان افتتاح می گردد.

خبرنگاران 885 طرح دهه فجر در خراسان شمالی افتتاح می گردد

به گزارش وبلاگ تاوافی غلامرضا هوایی روز شنبه در گفت و گو با وبلاگ تاوافی گفت: یکی از پروژه های مهم، نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان است که فردا و در نخستین روز دهه فجر به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور رییس جمهوری افتتاح می گردد.

وی با بیان اینکه برای این پروژه، 125 میلیون یورو معادل 23 هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، اضافه نمود: این پروژه، به ظرفیت هزار و 434 مگاوات، از بزرگترین پروژه های کشور است و به میزان پنج برابر برق مورد احتیاج استان، برق فراوری می نماید.

وی گفت: این پروژه، بستری مهم برای فراوری برق است و بر این اساس زمینه ای برای توسعه صنایع در استان به شمار می رود، در استان مسئله ای در زمینه تامین برق صنایع نداریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: دهه فجر سال جاری، 162 پروژه در شهرستان بجنورد، 115 پروژه در شیروان، 142 پروژه در اسفراین، 62 پروژه در جاجرم، 83 پروژه در فاروج، 53 پروژه در گرمه، 124 پروژه در مانه و سملقان و 135 پروژه در شهرستان مرزی راز و جرگلان افتتاح می گردد.

وی گفت: یکی دیگر از پروژه های مهم استان مرکز درمان بیماری های خاص با 600 میلیارد ریال اعتبار است، این پروژه در گستره چهار هزار و 200 متر مربع اجرا شده است.

جشن گازرسانی به روستاهای بالای 20 خانواری استان

هوایی گفت: همزمان با دهه فجر، جشن گازرسانی به روستاهای بالای 20 خانوار گرفته می گردد، البته تمام روستاهای 20 خانواری شامل بند (ق) قانون بودجه در استان گازرسانی شده اند و تنها سه روستای بالای 20 خانوار وجود دارند که شامل این بند نمی شوند و البته گازرسانی به این روستاها هم پیگیری می گردد.

تکمیل محور بجنورد - جنگل گلستان تا تیرماه 1400

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: پروژه مهم راهسازی بجنورد - جنگل گلستان نیز تا خاتمه تیرماه سال 1400 تکمیل شده و به صورت چهارخطه زیر بار ترافیکی می رود.

هوایی اضافه نمود: تا خاتمه سال جاری هم 35 کیلومتر از این جهت پرترافیک تکمیل شده و به صورت چهارخطه آماده بهره برداری می گردد.

معاون استاندار خراسان شمالی درباره گلایه اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در مورد پایین بودن تعرفه ها گفت: ما در کنار دفاع از منافع مهندسان، مدافع منابع مردم هم هستیم، بعضا خدمات رسانی مهندسان مورد رضایت نیست، در این زمینه از اداره کل راه و شهرسازی، نظام مهندسی ساختمان و شهرداری درخواست می کنم تا گزارشی از شرایط ساخت و ساز استان ارائه دهند که در این زمینه گزارشی به دست ما نرسیده است.

هوایی اضافه نمود: بازنگری تعرفه خدمات مهندسان طراحی به زودی انجام می گردد، اما تعرفه خدمات مهندسان ناظر و مجریان باید بیشتر مورد آنالیز قرار گیرد.

وی درباره اجرای 20 هزار واحد مسکونی در شهرها و روستاهای استان گفت: برای تامین احتیاج مردم قرار است 10 هزار واحد مسکونی در روستاها و 10 هزار واحد در شهرها ساخته گردد، اکنون ساخت سه هزار واحد مسکونی روستایی شروع شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود درباره اجرای پروژه راهسازی بجنورد - سنخواست نیز گفت: این پروژه قرار است در اسفندماه سال جاری اجرایی گردد.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران 885 طرح دهه فجر در خراسان شمالی افتتاح می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 885 طرح دهه فجر در خراسان شمالی افتتاح می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید