طرز تهیه آبغوره در خانه

به گزارش وبلاگ تاوافی، با رعایت 16 نکته ساده یک آبغوره هیجان انگیز درست کنید.

طرز تهیه آبغوره در خانه

به گزارش وبلاگ تاوافی به نقل از ایرنا، با رعایت 16 نکته ساده یک آبغوره هیجان انگیز درست کنید.

1. ابتدا غوره ها را پاک نموده و دم آن ها را بگیرید.

2. غوره ها را در یک ظرف عظیم آب ریخته، تمیز بشویید و آبکشی کنید.

3. پس از اینکه آب آن گرفته شد، غوره ها را روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

4. غوره ها را پس از خشک شدن در آبمیوه گیری ریخته و آب آن ها را بگیرید و یا در مخلوط کن بریزید و سپس غوره های له شده را در یک صافی ریخته و صاف کنید.

5. آبغوره را در یک پارچ شیشه ای ریخته و چند ساعتی صبر کنید تا املاح و پوسته هایی که از صافی رد شده اند ته نشین شوند.

6. آبغوره را در بطری شیشه ای مورد نظر ریخته و در آن را محکم ببندید. برای اینکه هوا به داخل بطری نفوذ نکند می توانید از چند روش بهره ببرید:

- با استفاده از آب و آرد، خمیری درست نموده و در بطری را با خمیر بپوشانید.

- با نوار چسب، درب بطری را محکم کنید.

- یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی آبغوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آبغوره شود، سپس یک تکه پلاستیک روی در بطری قرار داده و محکم ببندید.

7. برای نگهداری طولانی مدت آبغوره و خوشرنگ تر شدن آن، آبغوره را با کمی نمک بجوشانید و در طی جوشیدن، کف های جمع شده روی آن را بردارید. حرارت را ملایم نموده و پس از حدود 15 دقیقه، از روی حرارت برداشته، اجازه دهید تا خنک شده و املاح آن ته نشین شوند. سپس آبغوره را به آرامی از روی املاح ته نشین شده برداشته، پس از صاف کردن در بطری شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید.

8. نوع غوره مورد استفاده برای تهیه آبغوره با کیفیت، بهتر است از نوع عسگری باشد که هسته ندارد و برای تهیه پودر غوره و استفاده در غذا هم بهتر است، ولی غوره های دانه درشت آب بیشتری دارند.

9. دم غوره ها و حتی چوب های ریز آن را به خوبی جدا کنید تا آبغوره طعم گس پیدا نکند.

10. اگر مقدار ترشی آبغوره به مقدار دلخواه نباشد، با جوشاندن آن به مدت چند دقیقه کمی غلیظ تر و ترش تر خواهد شد و مدت نگهداری آن هم بیشتر می شود.

11. قرار دادن آبغوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی زیان باری در آن می شود، بنابراین آبغوره را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

12. آبغوره و مواد ترش را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید، زیرا اسید موجود در آن باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می شود.

13. بهتر است آبغوره را در شیشه های نسبتا کوچک نگهداری نموده و پس از باز کردن در آن، هر چه سریع تر مصرف کنید.

14. آبغوره را در شیشه های دهانه باریک نگهداری کنید تا به آسانی کپک نزند.

15. شیشه ای که آبغوره را در آن نگهداری می کنید باید کاملا خشک باشد.

16. برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره، بهتر است شیشه ها را قبل از مصرف، استریل کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه آبغوره در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبغوره در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید