طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی به 4 روش خوشمزه و مجلسی
به گزارش وبلاگ تاوافی، سالاد اسفناج و نارنگی یکی از مجذوب کننده ترین و سالم ترین است که به شکل های مختلفی آماده می گردد. معمولاً در طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی از اسفناج های ریز استفاده می گردد. در این مقاله از در می توانید با آموزش روش تهیه سالاد اسفناج با نارنگی به چند روش مختلف آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص پخت سالاد رژیمی خوشمزه مجلسی با اسفناج و نارنگی پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی با سس مخصوص ژلاتینی (روش اول)
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و نارنگی
- اسفناج ریز: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
- خلال بادام: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- نارنگی: 3 عدد
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
- ژله تمشک: 2 قاشق غذاخوری
- پودر خردل: 1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی
سالاد اسفناج و نارنگی با سس مخصوص بسیار ساده و سریع آماده می گردد و طعم سس آن به علت وجود سرکه، پودر خردل و ژله تمشک بسیار منحصر به فرد و لذیذ است. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن سالاد اسفناج و نارنگی با سس مخصوص ژلاتینی آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن اسفناج
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی باید اسفناج ها را تمیز کنید و آن ها را با آب فراوان بشویید و در آبکش بریزید تا خشک شوند. برای تهیه این سالاد بهتر است از اسفناج ریز بهره ببرید، اما در صورتی که به این نوع اسفناج دسترسی ندارید، می توانید از اسفناج معمولی خرد شده نیز بهره ببرید.
مرحله دوم؛ آماده کردن سس ژلاتینی مخصوص سالاد
برای تهیه سس مخصوص ژلاتینی سالاد اسفناج با نارنگی باید ژله تمشک آماده شده را با سرکه قرمز، روغن زیتون، پودر خردل و اندازهی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله سوم؛ آماده کردن نارنگی
در این مرحله از طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی باید پوست نارنگی ها را جدا کنید. سپس با یاری یک چاقوی کوچک و تیز پوست نازک نارنگی را هم جدا کنید و آن را خرد کنید.
مرحله چهارم؛ آماده کردن سالاد
حالا اسفناج خرد شده را با نارنگی بدون پوست و خرد شده ترکیب کنید. سپس را روی سالاد بریزید و کمی هم بزنید. مراقب باشید موقع هم زدن سالاد نارنگی ها له نگردد. سالاد خوشمزه شما آماده است.
بیشتر بخوانید: خواص و مضرات نارنگی و طبع و مصلح آن
طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار (روش دوم)
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار
- اسفناج ریز: 750 گرم
- قارچ: 7 تا 8 عدد
- نارنگی: 2 عدد
- پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه: 100 گرم
- انار: 1 عدد
- لیمو ترش: 1 عدد
- سرکه بالزامیک: 3 عدد
- روغن زیتون: 9 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
- خامه: 3 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: 3 قاشق مرباخوری
مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار
سالاد اسفناج با نارنگی و انار یکی دیگر از خوشمزه ترین انواع سالاد اسفناج است که به علت ترکیبات خوش طعم و متنوعی که در آن وجود دارد، می توان آن را به عنوان یک میان وعده سالم و یا حتی شام رژیمی نیز میل کنید. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار آشنا شوید.
مرحله اول؛ خرد کردن قارچ و نارنگی
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار باید قارچ ها را بشویید و به صورت اسلایسی خرد کنید. سپس نارنگی ها را هم بشویید و خرد کنید و برای تهیه سالاد کنار بگذارید.
مرحله دوم؛ تفت دادن قارچ
بعد از خرد کردن قارچ و نارنگی، قارچ های اسلایس شده را در ماهیتابه بریزید و برای چند دقیقه کوتاه حرارت دهید تا کمی پخته و نرم شوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید قارچ ها خنک شوند. در صورت تمایل برای تهیه این سالاد می توانید از قارچ خام نیز بهره ببرید.
مرحله سوم؛ ترکیب کردن مواد سالاد
در این مرحله از پخت سالاد رژیمی خوشمزه مجلسی با اسفناج و نارنگی باید اسفناج های شسته شده را با انار دون شده، قارچ و نارنگی ترکیب کنید. سپس اندازهی پنیر مکعبی خرد شده روی سالاد بریزید.
مرحله چهارم؛ مزه دار کردن سالاد
بعد از این که همه مواد سالاد را ترکیب کردید، باید در یک کاسه سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، نعنا خشک و خامه را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس این سس را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
طرز تهیه سالاد اسفناج، کاسنی و نارنگی (روش سوم)
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
کالری هر بشقاب سالاد: 119 کالری
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج، کاسنی و نارنگی
- برگ نعنا خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- پوست نارنگی رنده شده: 1/5 قاشق چای خوری
- آب نارنگی تازه: 1 قاشق چای خوری
- پیازچه خرد شده: 2 قاشق چای خوری
- سرکه: 1/2 قاشق چای خوری
- نمک: 1/4 قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- اسفناج ریز: 4 لیوان فرانسوی دسته دار
- نارنگی خرد شده: 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- کاسنی خرد شده: 2 بسته
- گردو خرد شده: 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
- فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج، کاسنی و نارنگی
اگر در پی آموزش روش تهیه سالاد اسفناج با نارنگی به یک روش خاص و با طعمی متفاوت هستید، بهتر است سالاد اسفناج، کاسنی و نارنگی را امتحان کنید. این سالاد رژیمی طعم بسیار لذیذی دارد و سرشار از ویتامین و مواد مغذی مختلف است. در ادامه می توانید با روش درست کردن سالاد اسفناج، کاسنی، نارنگی آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن سس سالاد
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی با کاسنی باید در یک کاسه، برگ نعنا خرد شده، پوست نارنگی رنده شده، آب نارنگی، پیازچه، سرکه و نمک را ترکیب کنید. سپس روغن زیتون را به تدریج اضافه کنید و سس را سریع هم بزنید تا کاملاً یکدست گردد و همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم؛ آماده کردن سالاد
برای تهیه سالاد اسفناج، کاسنی و نارنگی باید برگ های تازه و ریز اسفناج را با برگ کاسنی خرد شده و نارنگی خرد شده مخلوط کنید.
مرحله سوم؛ سرو کردن سالاد
بعد از مخلوط کردن مواد سالاد باید سس مخصوص را به آن اضافه کنید و خوب با سالاد ترکیب کنید. سپس اندازهی گردوی خرد شده و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و آن را میل کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی با چغندر
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و نارنگی با چغندر
- اسفناج ریز: 100 گرم
- نارنگی: 4 عدد
- چغندر پخته شده: 2 عدد
- پنیر: 50 گرم
- گردوی خرد شده: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
- سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
- عسل: 1/5 قاشق چای خوری
- خردل: 1/5 قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و چغندر (روش چهارم)
اضافه کردن چغندر پخته شده به سالاد اسفناج و نارنگی طعم و ظاهر بی نظیری به این سالاد می بخشد. در ادامه می توانید با روش درست کردن سالاد اسفناج با نارنگی و چغندر آشنا شوید.
مرحله اول؛ آماده کردن سس سالاد
در اولین مرحله از سالاد اسفناج با نارنگی و چغندر باید سرکه، عسل و خردل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. سپس روغن زیتون را به آرامی به سایر مواد اضافه کنید و سس را با همزن دستی هم بزنید تا مواد سس کاملاً با هم ترکیب شوند. در سرانجام اندازهی نمک و فلفل به سس بزنید تا مزه دار گردد.
مرحله دوم؛ آماده کردن سالاد
برای تهیه سالاد باید اسفناج ریز را با نارنگی بدون پوست و خرد شده و چغندر خرد شده مخلوط کنید. اندازهی پنیر خرد شده و گردو روی سالاد بریزید. سپس سس را روی سالاد بریزید و از طعم لذیذ این سالاد لذت ببرید.
نکات و فوت و فن های طرز تهیه سالاد اسفناج و نارنگی
*در صورت تمایل می توانید به سالاد اسفناج و نارنگی اندازهی گردو، کنجد و یا انواع دانه ها و مغزهایی را که دوست دارید اضافه کنید.
*برای خوش عطر و طعم شدن سالاد اسفناج و نارنگی می توانید اندازهی پوست لیموی رنده شده در سالاد بریزید.
*بعضی افراد دوست دارند طعم سس سالاد اسفناج و نارنگی کمی شیرین باشد. برای شیرین کردن طعم سس این سالاد می توانید اندازهی عسل یا شکر به آن اضافه کنید.
*در صورت تمایل می توانید اندازهی سیر رنده شده در سس سالاد اسفناج و نارنگی بریزید و این سالاد را با طعمی متفاوت میل کنید.
*اضافه کردن اندازهی توت فرنگی خرد شده به سالاد اسفناج و نارنگی طعم فوق العاده ای می بخشد.
* سالاد اسفناج و نارنگی برای گیاهخواران و سایر افراد یک وعده غذای سالم و کم کالری است که فواید زیادی برای سلامت بدن دارد. اما اگر گیاهخوار نیستید و یا دوست دارید این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی میل کنید، می توانید اندازهی مرغ پخته یا گریل شده به سالاد اضافه کنید.
منابع: ،
منبع: افق کوروش