طرز تهیه شلغم پلوی بسیار خوشمزه و مقوی
به گزارش وبلاگ تاوافی، شلغم یکی از سالم ترین سبزیجاتی است که طبعی تر و گرم دارد. خواص این گیاه آنقدر زیاد است که می توان گفت مصرف آن به خصوص در فصل پاییز و زمستان امری ضروری است و برای درمان بیماری ها، سلامت و زیبایی توصیه می شود. این گیاه مقوی و پرخاصیت، سرشار از ویتامین C است و یکی از درمان های خانگی یبوست، کاهش وزن، تقویت قوای جنسی و بهبود التهاب های مجاری تنفسی در دوران سرماخوردگی استفاده می شود. شلغم را هم به صورت خام و هم به صورت پخته می توان مصرف کرد و همچنین از آن می توان در تهیه انواع غذا استفاده کرد. در این مطلب از قصد داریم طرز تهیه شلغم پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.
طرز تهیه شلغم پلو
مواد لازم | |
برنج | نیم کیلو |
شلغم | نیم کیلو |
ماش | 2 لیوان |
پیاز | 2 عدد |
ادویه پلویی | 1 قاشق چای خوری |
زعفران | 1 قاشق چای خوری |
گشنیز خرد شده | 1/2 لیوان |
روغن | به مقدار کافی |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه
- برنج را با مقداری نمک، درون یک ظرف جداگانه خیس کرده و کنار بگذارید.
- شلغم ها را با پوست شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
- سپس 2 لیوان ماش را با کمی آب و نمک روی حرارت گذاشته تا بپزد.
- پیاز، گشنیز خرد شده و شلغم را درون یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید و بگذارید کمی سرخ شود.
- در حین سرخ کردن مواد، مقداری زردچوبه به تابه خود اضافه کنید.
- سپس ماش، ادویه پلویی و بعد از آن، شلغم خرد شده را به تابه اضافه کنید.
- حال برنج های خیس داده شده را آبکش کنید.
- یک قابلمه آماده کنید، ته قابلمه مقداری روغن بریزید.
- در قابلمه، یک لایه برنج و یک لایه از موادی که تهیه کرده بودید را بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا برنج شما دم بکشد.
- در نهایت پس از آماده شدن شلغم پلو، می توانید آن را درون دیس ریخته و با مقداری زعفران تزیین کنید.
نوش جان…
سخن پایانی
همان طور که اشاره شد، از گیاه مقوی و پرخاصیت شلغم می توان یک پلوی خوشمزه طبخ کرد. این پلو را در فصول سرد سال بپزید و در کنار خانواده از مزایای بسیار آن بهره برید.
شما چه غذاهایی می شناسید که می توان با شلغم تهیه کرد؟ تجربیات و نظرات ارزشمند خود را در پایین همین صفحه با ما و سایر همراهان انگیزه در میان بگذراید.
همچنین شما می توانید با مزایا و معایب خوردن شلغم در بارداری نیز در انگیزه آشنا شوید.
منبع: مجله انگیزه