در فصل بهار این میوه ها و سبزیجات را مصرف کنید
به گزارش وبلاگ تاوافی، خورش ها و خوراک های سبزیجات بجارپز شده و طعم دار شده با ادویه هایی مانند ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید انتخاب های مناسبی برای فصل بهار محسوب می شوند.
بهار فصل رویش و تازگی است، در این فصل فرصت مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را دارید. پس این مواد غذایی سالم را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
در وعده های ناهار انواع لوبیای تازه، جوانه های ماش، لوبیا، عدس و یونجه و سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، مارچوبه، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگ سبز تربچه و چغندر را بگنجانید و غذا هایی مانند آش جو، آش آب غوره، آش تمبر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست و سوپ سبزیجات را میل کنید.
خورش ها و خوراک های سبزیجات بجارپز شده و طعم دار شده با ادویه هایی مانند ریحان، رازیانه، مرزنجوش، رزماری، زیره سیاه و شوید انتخاب های مناسبی برای فصل بهار محسوب می شوند.
برای میان وعده در فصل بهار به جای شیرینی و تنقلات گرم مانند گردو میوه های تازه نظیر زردآلو، انجیر، انگور، آلو، انواع توت ها به همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با سکنجبین را انتخاب کنید.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید