فوت و فن پخت کیک در 3 دقیقه ویژه عید نوروز!

به گزارش وبلاگ تاوافی، شما می توانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا گران، مواداولیه خریداری کنید و 5 برابر حجم آن شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید.

فوت و فن پخت کیک در 3 دقیقه ویژه عید نوروز!

به گزارش بهترین ها، برای شیرینی درست کردن باید حالتان خوب باشد؛ با بی حوصلگی و بداخلاقی شیرینی های خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیش بند هایتان را ببندید.

مواد لازم:

شیر 3 قاشق غذا خوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخورى

شکر 4 قاشق غذا خوری

آرد سفید 5 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 1 عدد

بکینگ پودر 1 / 8 ق چای خوری

وانیل 1 / 8 ق چای خوری

طرز تهیه:

1- در یک کاسه ای همه مواد را با یکدیگر ترکیب میکنیم

2- دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم وقتی حسابی داغ شد 1 قاشق از مواد را داخل هر یک از مثلث ها میریزیم

3- پس از ریختن در ساندویچ ساز را میبندیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه میذاریم تا پخته گردد.

نکته:

1- دقت کنید بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل دستگاه نریزید، چون ممکن است بعد از پف کردن از دستگاه سرریز گردد

2- میتوانید داخل موادتون یک قاشق کاکائو هم اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.

به سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، کنجد، یا حتی تکه های میوه هم بهره ببرید.

منبع: فرارو

به "فوت و فن پخت کیک در 3 دقیقه ویژه عید نوروز!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن پخت کیک در 3 دقیقه ویژه عید نوروز!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید