آشپزی

خواص گیاه دارویی مریم گلی؛ از سلامت دندان تا درمان مسائل پوستی

ایسکا نیوز/ شاید تصور کنید که مریم گلی گیاهی است که فقط در آشپزی از آن استفاده می گردد، ولی جالب است بدانید که از برگ های این گیاه که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان است به صورت چای هم استفاده می گردد. از مهم ترین خواص مریم گلی می توان به تقویت حافظه و تقویت...

25 مرداد 1400

راه های برطرف قوز کمر با ورزش

هنگامی که انحنای قوس ستون فقرات سینه ای در شخص افزایش می یابد، شخص به اصطلاح دچار کیفوز و یا قوز کمر می گردد. البته ستون فقرات سینه ای در حالت عادی، کمی انحنا داشته و قوس آن بین 20 تا 45 درجه قرار گرفته است؛ اما هنگامی که این انحنا بیش تر از 50 درجه گردد، شخص...

17 مرداد 1400

طرز تهیه آبغوره در خانه

با رعایت 16 نکته ساده یک آبغوره هیجان انگیز درست کنید.

26 تیر 1400

طرز تهیه کباب کوبیده مخصوص با رموز سرآشپزهای حرفه ای

برای تهیه کباب کوبیده مخصوص بایستی از مخلوط گوشت قلوه گاه گوسفند و مغز ران گوساله استفاده کنید. گوشت کباب بایستی در یخچال بیات شود تا کبابی باکیفیت داشته باشید.

21 تیر 1400

طرز تهیه دلمه برگ کلم

دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی تهیه می شود

18 بهمن 1399

طرز تهیه سالاد یلدایی با انار و گل&zwnjکلم

فقط کافی است انار را به همه چیزهایی که ترکیب خوبی از آب درمی آید اضافه کنیم و یک خوراکی یلدایی داشته باشیم. سالاد انار و گل کلم هم یکی از این ترکیب هاست که شاید در اسم خوشمزه به نظر نیاید اما یک بار امتحان کردنش کافی است تا در همه مهمانی ها و وعده های غذایی...

15 دی 1399

طرز تهیه اسموتی انبه فوق العاده خوشمزه!

اسموتی انبه، نوشیدنی بسیار مغذی و خنک برای فصل گرما است، در حضور شیر و بستی و حتی در برخی موارد موز به عنوان نوشیدنی کامل به حساب خواهد آمد.

25 آذر 1399

کمی آنطرف تر از شهر شیراز چه خبر است؟

جاذبه های شیراز از این شهر باستانی آغاز شده اما در همین جا به سرانجام نمی رسند! طبیعت شهر شیراز نیز مانند بناهای تاریخی اش بسیار شگفت انگیز و جذاب هستند. دوست دارید بدانید کمی آنطرف تر از شهر شیراز و در طبیعت این استان جنوبی چه خبر است؟ پس خواندن این مطلب...

14 آذر 1399

خواص روغن نارگیل و نحوه استفاده از آن برای زیبایی پوست و مو خواص روغن نارگیل و نحوه استفاده از آن برای زیبایی پوست و مو

اگر خیلی طرفدار محصولات شیمیایی نیستید و ترجیح می دهید از روغن های طبیعی برای مو و پوست خود استفاده کنید، حتماً از خواص روغن نارگیل برای سلامت و زیبایی پوست و مو شنیده اید. حقیقت این است که روغن نارگیل یکی از محبوب ترین روغن های طبیعی برای درمان مسائل...

8 آذر 1399

5 ترفند آشپزی برای سالم تر کردن غذاها

حتماً شما هم مانند بسیاری از مادرها و مادربزرگ ها به فوت کوزه گری که همان ترفند آشپزی در آشپزخانه است باور دارید. این نکات آشپزی در هر دوره مدرن و به روز می شوند و اگر می خواهید از دیگران عقب نمانید و حرفی برای گفتن داشته باشید این چند ترفند آشپزی را از...

2 آذر 1399

طرز تهیه اسموتی سیب ترش ساده و ترکیبی بسیار خوشمزه

اسموتی سیب ترش جزء نوشیدنی های تابستانی و انواع اسموتی و شیک می باشد و زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه است. اسموتی سیب ترش را می توانید در وعده صبحانه، میان وعده و دسر سرو کنید. توجه کنید که مقدار مواد اولیه و دستورهای تهیه برای 2 تا...

5 آبان 1399

طرز تهیه شلغم پلوی بسیار خوشمزه و مقوی

شلغم یکی از سالم ترین سبزیجاتی است که طبعی تر و گرم دارد. خواص این گیاه آنقدر زیاد است که می توان گفت مصرف آن به خصوص در فصل پاییز و زمستان امری ضروری است و برای درمان بیماری ها، سلامت و زیبایی توصیه می شود. این گیاه مقوی و پرخاصیت، سرشار از ویتامین C است...

3 آبان 1399

درمان کبد چرب با نسخه ابوعلی سینا

ابوعلی سینا حکیم بزرگ ایرانی در کتاب قانون خود طرز تهیه شربت ساده و خاصی را آموزش داده که در درمان کبد چرب بسیار نافع و مجرب است همچنین در این مطلب با 12 دستورالعمل برای پیشگیری و درمان کبد چرب آشنا می شوید.

2 آبان 1399

20 اشتباهی که هنگام تهیه سالاد هرگز نباید انجام دهید

یک سالاد دلچسب و خوشمزه اثبات این است که تغذیه سالم لزوماً یک تجربه بدون لذت نیست. از طرف دیگر، یک سالاد بد اصلاً راضی کننده نیست و اغلب یک ساعت بعد شما را گرسنه می کند. بسیاری از رستوران ها سالادهای متنوع و خوبی ارائه می دهند اما اگر می خواهید پولتان را...

28 مهر 1399

طرز تهیه کباب ایسلیم

در بخش آشپزی امروز طرز تهیه کباب ایسلیم را آموزش میدهیم.

10 شهریور 1399

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی چگونه است؟

مجله دیجی کالا - صدف حقیقت: فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روش ها برای مبارزه با تولید پسماند غذا و هدر رفت آن ها است که می تواند مواد خوراکی را برای مدت طولانی در دسترس قرار دهد. حال این مواد می توانند از نوع خوراکی های تازه باشند یا باقی مانده ای از...

31 مرداد 1399