طرز تهیه سالاد گرم زمستانی با پنیر کبابی؛ پیش غذایی مناسب گیاهخواران
به گزارش وبلاگ تاوافی، سالاد گرم زمستانی می تواند به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو گردد یا به عنوان همان سالاد و پیش غذا سفره ناهار یا شام تان را رنگین تر کند. برای تهیه این سالاد از سبزیجات زمستانی مثل کلم قرمز و کدو تنبل استفاده کردیم و با پنیر کبابی به آن ته مزه چرب و دلنشینی دادیم. طرز تهیه این سالاد گرم زمستانی را امتحان کنید و یک وعده سالم برای روزتان داشته باشید. این سالاد مناسب گیاهخواران است و با پنیر کبابی پروتئین مورد احتیاج بدن را نیز تامین می نماید و دیگر احتیاجی به گوشت نیست. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه غاین سالاد زمستانی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد گرم زمستانی با پنیر کبابی
- کدو حلوایی 300 گرم
- کلم قرمز یک چهارم عدد
- نان پیتای بزرگ یک عدد
- پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 300 گرم
- پیاز قرمز یک عدد
- سیر (ریز خرد شده) دو حبه
- سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
- سماق یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
- برگ نعنا به میزان لازم
طرز تهیه سالاد گرم زمستانی
مرحله اول
روزهای سرد زمستانی را می گردد با یک کاسه سوپ داغ یا یک سالاد گرم زمستانی دلپذیر کرد. این سالاد خوشمزه با پنیر کبابی طرز تهیه پیچیده ای ندارد و بسیار سالم و مناسب برای یک شام سبک و گیاهی است. برای آغاز ابتدا باید سینی فر را با یک کاغذ آلومینیومی بپوشانید. سپس فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
به یاری یک قلموی آشپزی سینی فر را حسابی چرب کنید. یک کاسه بزرگ بردارید. به جامانده روغن زیتون را با سیر رنده شده و نمک و فلفل و سماق مخلوط کنید. حالا نوبت سبزیجات سالاد شماست؛ کلم قرمز، پیاز و کدو تنبل را بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه سبزیجات شسته شده خشک شد ابتدا کلم قرمز را در میزان میانه، پیاز را به صورت هلالی و کدو تنبل را هم به صورت میانه خرد کنید. سپس کلم قرمز، پیاز و کدو تنبل را به کاسه اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید و روی سینی فر پخش کنید.
مرحله چهارم
نان پیتا را با دست تکه تکه کنید و لابه لای مواد بریزید. سپس پنیر کبابی را در میزان های میانه به صورت مکعبی خرد کنید و روی مواد بچینید. سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سبزیجات کبابی و طلایی رنگ شوند.
مرحله پنجم
بعد از این که سینی را از فر بیرون آوردید، روی مواد کمی سرکه سیب بریزید و داخل یک ظرف مناسب سرو نموده و با برگ نعنا تزیین کنید. سالاد گرم زمستانی شما آماده است؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله