خاتمه مسابقات مراکز صدا و سیما با معرفی برترین ها

به گزارش وبلاگ تاوافی، تیم فوتبال تهران در بازی نهایی مسابقات مراکز صدا و سیما با غلبه بر تیم مرکز اردبیل مقام نخست این مسابقات را کسب کرد.

خاتمه مسابقات مراکز صدا و سیما با معرفی برترین ها

به گزارش وبلاگ تاوافی و به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اجتماعی و رفاهی، مراسم اهدای کاپ قهرمانی و مدال مسابقات فوتبال رسانه ملی با حضور احمد شهریاری معاون منابع اقتصادی و سرمایه انسانی، ابوالفضل سبحانی مدیر کل امور اجتماعی و رفاهی و جمعی از مدیران رسانه ملی برگزار گردید.

در این مراسم شهریاری با تأکید بر سلامت جسمی و روحی کارمندان سازمان صدا و سیما و اینکه کارکنان رسانه ملی باید همواره خود را آماده نگه دارند، گفت: هدف ما از برگزاری مسابقات ورزشی بالا بردن انگیزه کارکنان سازمان در زمینه های مختلفی است که در آن حوزه مشغول به فعالیت هستند.

سبحانی نیز در مورد برگزاری این رویداد ورزشی گفت: همکاران رسانه ملی که در صف مقدم مبارزه با استکبار جهانی در جنگ رسانه ه­ا هستند، حتماً باید با ورزش و تندرستی بتوانند وظایف خود را در رسانه به خوبی انجام دهند.

وی اضافه نمود: این مسابقات از دهه 60 برگزار می گردد و سال جاری نیز 26 تیم از 25 مرکز استانی و تهران با 46 ملاقات در سه شهر لاهیجان، لنگرود، شلمان به رقابت پرداختند. مسابقات رده بندی و فینال در استادیوم سردار جنگل رشت برگزار گردید که در مجموع تیم های تهران، اردبیل، گلستان به ترتیب در صندلی اول تا سوم قرار گرفتند. همچنین کاپ اخلاق به تیم مرکز اردبیل اهدا شد و مهران محمدی از مجتمع زیباکنار بازیکن اخلاق، علی نجاتی از مرکز گلستان به عنوان آقای گل این دوره از مسابقات معرفی شدند.

مهرداد صابرپور مسئول کمیته برگزاری مسابقات نیز از برگزاری مطلوب مسابقات و رضایت مندی تیم ها از نحوه برگزاری اطلاع داد و گفت: با توجه به نظر سرپرستان تیم های مراکز استان ها این دوره از مسابقات نسبت به دوره های قبلی از کیفیت فنی قابل توجهی برخوردار بوده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

به "خاتمه مسابقات مراکز صدا و سیما با معرفی برترین ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خاتمه مسابقات مراکز صدا و سیما با معرفی برترین ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید